Είπαν για εμάς

«Όλοι μας ξέρουμε ότι το κάπνισμα είναι μια επικίνδυνη συνήθεια. Αλλά συνέχιζα να καπνίζω, αγνοώντας τα μηνύματα ακόμη και στο πακέτο των τσιγάρων που καθημερινά αγόραζα. Μέχρι που ο καρκίνος μου χτύπησε την πόρτα.  Στον δύσκολο αυτό αγώνα έχει σημασία να διατηρήσεις την πίστη σου στη ζωή και να βρεις έναν γιατρό που θα γίνει ο πιο δυνατός σου σύμμαχος σε όλη αυτή την προσπάθεια. Ο κ. Μαρκόπουλος ήταν πάντα εκεί για μένα. Ένας υπέροχος άνθρωπος και ένας καταπληκτικός γιατρός».

Χ.Κ. 55 ετών

«Ο κ. Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος είναι μια φωτεινή εξαίρεση στον κόσμο των γιατρών. Πρώτα και πάνω απ’ όλα άνθρωπος. Αντιμετωπίζει τον ασθενή του ως μονάδα κι όχι σαν ένα ακόμη περιστατικό για το βιογραφικό του. Το ενδιαφέρον του δεν σταμάτησε στην επέμβαση. Η μεταχειρουργική φροντίδα που έλαβα ήταν πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα. Τον ευχαριστώ από την καρδιά μου και τον προτείνω ανεπιφύλακτα».

Ε.Π. 62 ετών

«Τον κ. Μαρκόπουλο τον επισκεφθήκαμε με τη γυναίκα μου όταν εκείνη διαγνώστηκε με όγκο στο άνω λοβό του αριστερού πνεύμονα. Ο κ. Μαρκόπουλος μας εξήγησε με κάθε λεπτομέρεια όλες τις διαθέσιμες επιλογές, εμψυχώνοντας καθ΄ όλη τη διάρκεια της συζήτησης τη γυναίκα μου. Κλείνοντας την πόρτα πίσω μας είχαμε ήδη κάνει την επιλογή μας και η έκβαση του χειρουργείου μας δικαίωσε. Ένας εξαιρετικός χειρουργός, μα πάνω απ’ όλα, ένας ζεστός άνθρωπος. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για όλα όσα κάνατε για μας».

Κώστας & Βασιλική

Στο πρώτο ραντεβού με τον κ. Μαρκόπουλο πήγα έχοντας εντελώς λάθος πληροφορίες και εντυπώσεις. Νόμιζα πως το πρόβλημα των κιρσών που είχα αφήσει πολλά χρόνια στην τύχη του, ήταν δύσκολο να λυθεί. Μου έδωσε χρόνο, απάντησε στις δεκάδες ερωτήσεις μου με υπομονή και κατάλαβα αμέσως πως είχα να κάνω με αληθινό επιστήμονα. Όλα πήγαν άψογα, τον συνέστησα ανεπιφύλακτα και θα το κάνω πάντα με κλειστά μάτια.

Μ.Ζ. 54 ετών

H φλεβική ανεπάρκεια των κάτω άκρων ήταν ένα σοβαρό πρόβλημα που με ανησυχούσε ιδιαίτερα. Ο κ.Μαρκόπουλος προσέγγισε με ψυχραιμία και επαγγελματισμό το πρόβλημά μου, μου εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει και κέρδισε αμέσως την εμπιστοσύνη μου. Σήμερα απολαμβάνω μια άνετη καθημερινότητα, σίγουρος πια για την κατάσταση της υγείας μου.

Κ.Α 62 ετών

Οι κιρσοί ήταν πια ένα πρόβλημα που δεν μπορούσα να αγνοήσω. Απευθύνθηκα στον κ.Μαρκόπουλο, ύστερα από ενθουσιώδεις συστάσεις που έλαβα, και διαπίστωσα πως έκανα την καλύτερη επιλογή για την υγεία μου. Τον συστήνω και εγώ ανεπιφύλακτα, για τον επαγγελματισμό του και την άψογη συμπεριφορά καθ΄όλη τη διάρκεια της θεραπείας μου.

Α.Σ 52 ετών

Τα έλκη στα πόδια μου με έφεραν στο ιατρείο του κ.Μαρκόπουλου και, ευτυχώς,  το αποτέλεσμα δικαίωσε απόλυτα την επιλογή μου. Ο γιατρός είναι φιλικός, προσιτός στον ασθενή και με υψηλό επαγγελματικό ήθος. Αφεθείτε στα χέρια του χωρίς δίχως δεύτερη σκέψη!

Μ.Κ 67 ετών

contentBottom

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ιατρικό Ψυχικού
Άντερσεν 1, Ψυχικό 115 25
Τηλ. Κέντρο: +30 2106974015
Fax: +30 2106911902

athens

Διεύθυνση Χαλκίδας
Ελ. Βενιζέλου 40, Χαλκίδα 34100
Τηλ: +30 22210 79850
Fax: +30 22210 76941

chalkida

iatriko

 
Κλείστε Online Ραντεβού!